![]() |
Tuzlu yoğurt çorbası (hatay) MALZEMELER (4 Kişilik) 200 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] incik 6 yemek kaşığı tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 100 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı un 5 bardak su 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı kuru nane YAPILIŞI Beş bardak su bulunan bir tencerede incik haşlanır. Pirinç yıkanıp içine atılır. Pirinçler ezik hal alınca; bir tavada yağ kızdınlıp un eklenerek sarartılır. Tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la beraber yedire yedire çorba suyuna katılır. Bir taşım kaynatıldıktan sonra üstüne nane serpilerek servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk