![]() |
Sittil cavvara çorbası (hatay) MALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 2 çorba kaşığı sade yağ 1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ½ çay bardağı iri bulgur 1 litre kaynar su YAPILIŞI Bir çorba kaşığı sade yağ tencereye koyulur. Üzerine piyaz doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenerek hafif öldürülür. Üzerine haşlanmış mercimekler eklenir, karıştırılır. Sırasıyla kaynar su ve bulgur ilave edilir. Bulgurun pişmesi ile ateşten alınır. Ayrı bir tavaya sade yağ konulup kızdırılır. Toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenerek kızgın yağ çorbanın yüzüne gezdirilerek sıcak servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:24. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk