![]() |
Böbrek çorbası (hatay) MALZEMELER 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] böbreği 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı 2 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 bardak su 1 yemek kaşığı tereyağı Karabiber 2 yemek kaşığı şehriye Tuz YAPILIŞI Böbrekler yıkanıp zarIarı soyulduktan sonra kuşbaşı şeklinde doğranır. Kuşbaşı iriliğinde doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerle beraber yağda döndürüıür. Tencereye, 5 bardak su,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve karabiber koyularak kaynaması beklenir. Kaynama ile beraber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilerek 15 dk. kısık ateşte pişirilir. Daha sonra şehriye atılarak 5 dk. daha pişirilir ve ocaktan alınır. Limon suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yapılan sos, sıcak çorbanın içine yavaşça katılarak karıştırılır. Bir taşı m daha kaynatılarak ocaktan alınır. Sıcak servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk