![]() |
Kömeç (ebegümeci) (hatay) MALZEMELER 1 kg. kömeç 4 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı bulgur 1 tatlı kaşığı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı şeker Tuz YAPILIŞI Kömeç ayıklanıp yıkanır. Suyu süzülür. Diğer tarafta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar halka halka doğranır. Soğanlar saratılıp kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], zeytinyağı, bulgur ve tuz tencereye konularak susuz, çok hafif ateşte pişirilir. Ilık veya soğuk servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk