![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze lübyeli aş (hatay) MALZEMELER 1 su bardağı iri bulgur 2 su bardağı su 1/2 su bardağı zeytinyağı 100 gr. taze lübye 1 küçük kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz YAPILIŞI Lübyeler ayıklanır, kırılır, yıkanır, süzdürüıür. Zeytinyağı tencereye alınır, ısıtılır. İçine ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve lübyeler eklenerek birkaç kez çevirilerek yumuşatılır. Üstüne su eklenerek iki taşım kaynadıktan sonra bulgur eklenir. Bir iki kez karıştırılıp önce hızlı, sonra yavaş ateşte bulgurun suyu çektirilir. Ateşten alınarak 15 dk. demıenmeye bırakılarak servis edilir
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
aş, hatay, lübyeli, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lübyeli aş (hatay) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 03 Kasım 2010 08:26 |
PR Link Değişimi Herkezle Taze Taze | mIRCTopList | Link değişimi | 2 | 20 Ağustos 2007 14:50 |