![]() |
Zahter üfeleme (hatay) Gerekli malzeme: 1 kahve fincanı zahter, 1 kase ılık su, 2-3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 4-5 taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Yarım demet maydanoz, 3 çorba kaşığı nar ekşisi 2 çorba kaşığı zeytinyağı, Tuz, bir tutam pulbiber 1-Zahteri ılık suda 10 dakika bekletin. Soğanları ince doğrayıp kırmızı pulbiber ve tuzla ezerek ovun. Zahteri süzüp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı karışıma ekleyin. 2-Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanozları doğrayın. Zahter ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karışımına ekleyip karıştırarak servis tabağına alın. Üzerine nar ekşisi dökün ve tekrar karıştırın. Son olarak zeytinyağı gezdirip servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk