![]() |
Sütlü pilav (ığdır) 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3,5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz ½ su bardağı su 2 yemek kaşığı margarin Süt, su, margarin ve yeteri kadar tuz bir tencereye konularak kaynatılır. Kaynayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir. Pişince bir süre kısık ateşte dinlendirilir. Ateşten alınıp servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:59. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk