![]() |
Arapsaçı (izmir) kg arapsaçı 1kg kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuz limon zeytinyağı sirke HAZIRLANIŞI: Bir tencere kaynayan suya arapsaçı ilave edilir. Haşlanırken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sirke ilave edilir. Hafif diri şekilde olacak şekilde pişirilir. Servis tabağına alınır. Üzerine zeytinyağı,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve sirkeden sos yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk