![]() |
Et kabağı sulusu (kahramanmaraş) 1 orta boy et kabağı 400 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 1 su bardağı gün öncesinden ıslanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı tereyağı 1 silme çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 tatlı kaşığı sıvı sumak ekşisi 3-4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birer tutam nane, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz. HAZIRLANIŞI: İnce ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la kuşbaşı etler sıvı yağ içerisinde kavrulur. Biber salçası eklenir ve karıştırılarak iki üç dakika daha etin kavrulmasına devam edilir. Tencereye bir litre kaynamış su ilave edilir ve küp küp doğranmış et kabağı ile birlikte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar katılarak orta ateşte yirmi dakika kaynatılır. Kaynamaya başladığında tuzu atılır. Ateşten almadan iki üç dakika önce ezilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la, bir tatlı kaşığı sıvı sumak ekşisi ilave edilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk