![]() |
Aşıran pilavı (karaman) 2 su bardağı iri bulgur 250 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 5 su bardağı su 2 tatlı kaşığı tuz Üzeri İçin; 2 çorba kaşığı tereyağı Tencereye yıkanmış bulgur konur, üzerine soğuk su eklenir, ateşe yerleştirilir, üzerine çıkan köpüğü alınır, bulgur suyu tamamen çekince haşlanmış ufak doğranmış et ve tuz ilave edilir, karıştırılır. En son eritilmiş tereyağı eklenir bir kez daha harmanlanarak sofraya getirilir. Not: Etsiz de yapılabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk