![]() |
Ermenek dolması (karaman) Malzeme Domates 3 orta boy Yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 orta boy Patlıcan 1 küçük boy Maydanoz 1/2 demet Reyhan (taze) 3-4 dal Soğan 1 küçük boy Kıyma (orta yağlı) 1+1/4 su bardağı Duru Pilavlık Bulgur 3/4 su bardağı Tereyağı (erimiş) 4 yemek kaşığı Tuz 2 tatlı kaşığı Su 2 su bardağı Porsiyon Adedi: 4-6 YAPILIŞI Sebzeler yıkanır ve ayıklanır. Domateslerin kabuğu soyuluur,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soyulur ve yıkanır.Soğan,biber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler küçük küçük doğranır. Maydanoz ve reyhan ince ince kıyılır. Kıyma, bulgur,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yağ, tuz, maydanoz ve reyhan iyice karıştırılır. Tencereye 2 su bardağı su konur ve kaynamaya bırakılır. NOT: Karamanın Ermenek ilçesinde yaygındır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk