![]() |
Erikli yahni (karaman) MALZEMELER Miktarı Kemikli veya Kemiksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 500 gr. Dağ eriği (Kurutulmuş) 250 gr. Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (rendelenmiş orta boy) 2 adet Yağ 2 çay kaşığı Tarçın 1 çay kaşığı Şeker, tuz 1 çorba kaşığı NOT: Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, elin dayanacağı sıcaklıktaki suda 2 saat bekletirseniz, meyve kurutma yönteminin oluşturabileceği istenmeyen kokuları önlersiniz. YAPILIŞI: 1) Eti[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalara bölün. Tencereyi üzerine örtecek kadar su koyup haşlayın. 2) Kaynamaya başlayınca, kevgirde köpüğünü (kef) alın. 3) Haşlanınca, eti sudan çıkartın, güzelce süzün. 4) Üzerine rende[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sıvayın; tuzunu serpin ve tavada yağ ile kızartın. 5) Etin haşlandığı suyu ete ilave eden; tarçın ve şeker katarak kaynatın. 6) Erik kurularını etten artan kızartma yağında kızartın. 7) Et pişince,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin ve bir taşım daha pişirin. 8) Orta sıcaklıkta servis yapın. NOT: Garnitür olarak taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanılabilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:51. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk