Salçalı köfte (karaman) MALZEMELER Kıyma 600 gr. Baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet Ekmek içi 2 dilim Yumurta 1 adet Maydanoz 1 demet Tuz 1 tatlı kaşığı Karabiber 1 çay kaşığı SALÇASI İÇİN: Margarin 3 çorba kaşığı Domates salçası 3 çorba kaşığı YAPILIŞI: Kıyma rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ıslatılmış sıkılmış iki dilim bayat ekmek, tuz ve karabiber ile 5 dakika yoğrulur. İnce kıyılmış maydanoz da katılarak bir süre daha yoğrulur ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlanır. Bir tencereye margarini koyarak az kızdırılmalı ve içine köfteler ilave edilmelidir. Tencereyi arada bir sallamak suretiyle köftelerin kızarması sağlanır. Sonra salça da ilave ederek, 2 bardak su katılır ve tencerenin kapağı kapatılır. Orta kuvvetteki ateşte 15-20 dakika kadar pişirilir ve köfteler salçası ile birlikte tabağa alınarak servis yapılır. |
Cevap: Salçalı köfte (karaman) Olsada yesek köfte :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net