![]() |
Kabak çullama (karaman) MALZEMELER orta boy yemeklik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet Karabiber 1 çay kaşığı Pul Biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı nane 1 çay kaşığı yumurta 3 adet un 1 Su bardağı Sıvı Yağ 1 Su bardağı YAPILIŞI: Kabak yıkanıp rendenin ince bölümünde rendelenir. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kaba konur. Aynı kabın içine 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 kaşık tuz, karabiber, kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], nane, kabartma tozu ve un konarak iyice çırpılır, karıştırılır. Bir kaba sıvı yağ konarak ateşte ısıtılır. Isıtılan yağın içine birer kaşık karışımdan konarak pembeleşinceye kadar kızartılır ve kızartılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çullamaları bir tabağa alınarak servis yapılır. NOT: Bu işlem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendelenme yerine yuvarlak doğranıp, elde edilen karışımla kaplanıp, kızartılarak da yapılabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk