![]() |
Banduma (kastamonu) Malzemeler: 3.5 cm çapında 4 ev yufkası 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göğüs eti 1 kâse[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu Dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi Hazırlanışı: Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırın. Tavuk etlerini ufak parçalara ayırın. Yufkaları sekiz parçaya kesin. Uzun kenarlarına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etinden yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün. Tereyağını eritin. Tavuk suyunu kaynatın. Yufkaları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyuna batırıp birbirinin üzerine gelecek şekilde servis tabaklarına dizin. Üzerlerine tereyağı gezdirip dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi serpin. İkinci sırayı da aynı şekilde hazırlayın. En üste gelen yufkaları taç şeklinde yerleştirip haşlama suyundan 1 kepçe gezdirin. Kalan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etlerini üzerlerine yerleştirin. Ceviz içi serpip sıcak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk