![]() |
Kayseri köftesi MALZEMELER 500 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1,5 çorba kaşığı yağ 500 gr kıyma 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 ince dilim bayat ekmek 1/4 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet maydanoz 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı yenibahar 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sos için: 1 su bardağı sıcak su 3 kaşık salça YAPILIŞI Patatesleri soyup 1 cm kalınlıkta dilimleyin. Yağlanmış bir tavaya dizin. Ağzını kapatıp rengi dönecek kadar kızartın. Bir tarafa bırakın. Ekmek dilimlerini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e batırarak yumuşatın, daha sonra da iyice sıkıp derince bir kabın içerisine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu kaba kıymayı rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı, incecik kıyılmış maydanozu, ve baharatları koyup iyice karıştırıp, yoğurun. Karışımı 12 parçaya ayırın. Yuvarlak ve yassı köfteler yapın. Et köftelerinin boyutlarını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin boyutlarına göre ayarlayın. Patateslerin üzerine dizin. Et köftelerinin üzerine dilimlediğiniz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Orta hareretli fırında 30 dakika pişirin. Salçayı suda eritip köftelerin üzerine gezdirin. Tekrar fırına sürüp 10 dakika daha pişirin. Fırından alıp maydanozla süsleyip sıcak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk