![]() |
çemenli kayseri sucuğu Eşit oranda yağ ve ete eşit oranda ve yeterince, karabiber ve kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dövülerek katılmalı, iyice yoğurarak köfte yapmalı ayrıca az su ile karıştırılmış ve süzülmüş sarmısak suyu eklenmelidir. Hazırlanan köfteler bağırsaklara doldurara kurutmaya asılmalıdır. Askıda iken 24 saatte bir indirip ve tahta üzerine yatırıp merdanelenmelidir. Tamamiyle kuruduğu zaman merdaneyi yiye yiye bastırdıktan sonra birbirine eşit oranda dövülmüş çimen ve kimyon ile beraber kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sarmısağı su ile hamur gibi yoğurup[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üstüne sürerek saklamalıdır. Not: Bu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merdanelendikten sonra üzerine yukarıdaki karışım sürülmese de olur. Yine iyidir, başka bir çeşni verir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk