![]() |
Fırında patates (kıbrıs) 1 kilo büyükce Patates 1 kg. Tavuk veya Kuzu eti 2-3 adet sogan halka seklinde dogranmis 1-3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halka seklinde dilimlenmis veya 2 avuc[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 1 yk. Domates salcasi tuz biber 1-2 adet tarcin 2-3 adet degfne yapragi 500 ml. sicak su Yapilisi: Patatesler ayiklarnir yikanir ve uzunlamasina kesilerek her parcaya birer cizik atilir.Tavuk etleri porsiyonluk parcalara ayrilir ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerle firin tepsisine dizilir. Üzerine dogranmis soganlar ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yayilir. Baharati eklenir, Bir salca ve biraz su karistirilarak tepsinin uzerine gezdirilir. Geri kalan su üzerine dökülür ve 200°C de 1 saat kadar pisirilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk