Tatlı sucuk (kıbrıs) Gerekenler: Taze sikilmis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün suyu misir nisastasi Su Çok az seker Anason Badem Dizmek icin igne ve iplik Yapilisi: Öncelikle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler iplik yardimiyla yasemin dizer gibi ipe dizilir. Üzüm suyu, su, nisasta ile seker ve dovülmüs anason bir tencerede muhallebi kivamina gelinceye kadar karistirlir. Henüz sicakken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler bu karisimin icine batirilir ve bir ipe dizilir. Ipte kuruyunca tekrar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhallebisi yapilir ve bu islem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin kalinligi yaklasik1-2 santim bir kalinliga (cevreye) erisilinceye kadar devam edilir. Bu islem bazen birkac gün devam edebilir. Bunun icin sucugun yapilisi genelde yaz aylarinda olur ki disariya asilip kurutulabilsin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net