![]() |
şafak çorbası (kıbrıs) 4 litre et suyu 3 kaşık un 2 kaşık tereyağı 2 kaşık ayçiçek yağı 1 adet bayat ekmek içi 6 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı 6 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz Limon suyu Unu yağda sararana kadar kavurun. Et suyunu ve rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri una ilave edin ve hafif ateşte 30 dakika kaynatın. İnce süzgeçten geçirin ve tekrar ateşe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 6[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı ve bir bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu da ilave edip bir taşım kaynatın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk