![]() |
Tavuk yahni (kırklareli) Malzemeler: 125 kilogram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 adet yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4-5 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 su bardağı sıcak su Yeteri kadar karabiber ve tuz Hazırlanışı: Tavukları 6 eşit parçaya bölün. Domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın. Yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin tohumlarını ve saplarını temizleyip, ince ince doğrayın. Soğanları piyazlık doğrayın. Parçalara ayırdığınız tavuğun derisini çıkarın. Yağsız tavada kızartın. Ayrı bir kaba alın. Soğan ve diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yağsız tavada soteleyin. Biberleri ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Son olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçasını da ilave edip 1-2 dakika daha soteleyin. Tavukları yayvan bir tencereye dizin, üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı harcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiberi ve 1 su bardağı sıcak suyu ilave edip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pişinceye kadar ateşte tutun. Tencereyi indirince malzeme ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları karıştırıp sıcak olarak servise sunun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk