![]() |
Züngül (kilis) Malzemesi: 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bastığı 2 su bardağı un 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da bir kaşık kabartma tozu 2 su bardağı zeytinyağı 1 çay kaşığı tarçın. Yapılışı: Un,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kabartma tozu karıştınlarak bulamaç yapılır. Kare şeklinde avuç içi kadar kesilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bastıkları, hazırlanan bulamaç hamuruna batırılarak, kızgın zeytinyağında kızartılır. Servis tabağına alınarak, üzerine çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi veya yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir. Arzuya göre tarçın serpilerek servis yapılır. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk