![]() |
şıhılmahşi (kilis) Malzemeler: 1/2 kg. dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 yağsız kıyma 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Domates suyu Çeyrek kaşık salça Karabiber Sıvıyağ Zencefil, muskat, zerdecal Sarımsaklı süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların içi oyulur ve güneşte biraz bekletilir. Harılanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sıvıyağda kızartılır. Kıyma ince ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte kavrulur. Soğuyunca baharatları konur maydanoz ilave edilir ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların içi bu malzeme ile doldurulur. Biber salçalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerini örtecek şekilde ilave edilir. Kısık ateşte suyu çekinceye kadar pişirilir. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konularak ikram edilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk