![]() |
Acıka (kocaeli) Bayat ekmeğin içi çıkarılır ve üzerine dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sıvıyağ, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz konularak yoğrulur. Bu karışım oldukça koyu bir kıvamda olmalıdır. Bir süre bekletilerek dinlendirilen acıka, kahvaltıda ekmeğin üzerine sürülerek veya balık yemeklerinin yanında garnitür olarak yenilebilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:39. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk