Iç pilav (kocaeli) İnce ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eritilen tereyağı içersinde sarartılır ve üzerine az miktarda salça veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir. Daha önceden ayıklanmış ve yıkanmış olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]te bu karışımın içine bırakılarak bütün malzemeler kavrulur. bu işlemin ardından pirincin üzerini örtecek kadar sıcak su eklenerek kısık ateşte pişirmeye bırakılır. Pilavın pişmesine yakın üzerine daha önceden ince kıyılıp kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dereotu ve karabiber de eklenir. Ayrıca iç pilava bir tatlı kaşığı kadar, şeker, çamfıstığı ve kuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü de konmalıdır. İç pilav[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin içini doldurmak için kullanıla bildiği gibi kadınbudu köftenin yanına da konulabilir. Not: Yılbaşı günlerinin özel yemeği olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pişirildiği zaman içine de mutlaka bu pilav doldurulmaktadır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net