![]() |
Galle gabak (konya) MALZEME LİSTESİ 4-5 dilim balkabağı 1,5 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi YAPILIŞI Soyulmuş balkabağını kuşbaşı et formunda dilimleyip orta boy bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Üzerine suyu ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar haşlayın. İyice yumuşayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları püre oluncaya kadar ezip tekrar tencereye aktarın. Süt ve şekeri katıp kısık ateşte karıştırarak, şeker iyice eriyinceye dek pişirin. Ocaktan alıp bir servis tabağına aktarın. Çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içiyle süsleyip, soğuyunca servise sunun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk