![]() |
Kel topalak (konya) MALZEMESİ: 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 bardak ince bulgur 2 kaşık tepeleme un 2 kaşık katı yağ su karabiber pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nane tuz. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiber, nane,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bir kaşık un ve bulguru beraber yoğurun. Bu harçtan misket köfteler yapıp unlu bir tepsiye tane tane yayın. Misket köfteler bitince tepsiyi sallayarak unun köftelerin her yanına yayılmasını sağlayın. 4-5 bardak kaynayan suya unlu topları atıp 15 dakika kadar pişirin ve yağda yakılmış pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i üzerine gezdirin. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk