![]() |
Yaprak ciğer (konya) Malzemeler: 1 ad. Kuzu veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i 4[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ortadan ikiye bölünmüş) 8 ad. Kıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beraberinde: 1 demet yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet maydanoz 1 demet nane. Yapılışı: Ciğerin zarını alın, el büyüklünde parçalara ayırın, olabildiğince ince tabakalar haline getirin. Ciğer tabakalarının bir tarafına bıçağın ucu ile kareler çizip önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri kömür ateşinde pişirin, tabağa alın. Sonra da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin her iki tarafını ateşin on cm. yukarısında olacak şekilde pişirin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin yanına alın ve servis yapın. Not: Konya mutfağında sakatatlar da önemli bir yere sahiptir. Kelle, paça,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], bumbar gibi sakatatlar oldukça yaygın kullanılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk