![]() |
Pazı cacığı (malatya) Malzemesi: 500 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/4 demet dereotu 1 kahve kaşığı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kahve kaşığı tuz Hazırlanışı: Pazılar ayıklanıp bol suyla yıkanır. Tencereye alınıp kapağı kapalı bir şekilde kendi suyuyla, 5 dakika kadar haşlanır ve ardından soğumaya bırakılır. Sarımsaklar dövülüp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la karıştırılır. Tuz ilave edilip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soğuyunca, üzerine dereotu doğrayıp hepsi beraber karıştırılır. Üzerine kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dereotu serpiştirilip servis edilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk