Mardin güveci (mardin) 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 500 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 5 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı karabiber 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz Patlıcanlar alacalı soyulur, tuzlu suda bekletilir. Bu arada tavaya yağ konur ve ısınca et atılır, renk alacak kadar kavrulur. Sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sudan alınır ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Güveç kabına et.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iri doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve karabiber eklenir ve karıştırılır. En son üzerine halka şeklinde doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizilir. Güvecin kapağı sıkıca kapatılır. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 60-70 dakika kadar pişirilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net