![]() |
Isfiri (mardin) Malzeme 3 YUMURTA 1.5 SU BARDAGI PEKMEZ İSTEGE GÖRE AZALTILIP ARTTIRILABİLİR 1 ÇORBA KAŞIGINDA AZ MARGARİN Yapılışı: İLK ÖNCE TAVAMIZDA MARGARİNİ ERİTİYORUZ DAHA SONRA PEKMEZİMİ DÖKÜYORUZ PEKMEZİMİZ KAYNADIKTAN SONRA ÜZERİNE YUMURTALARIMIZI KIRIYORUZ YUMURTALAR PİŞTİKTEN SONRA ALTINI KAPATIYORUZZ VE VE YUMURTALARI SERVİS TABAGINA ALIYORUZ ÜZERİNE PEKMEZİMİZDE KAŞIK KAŞIK DÖKÜYOZ FAZŞA DÖKMEYİN AMA İSTEGE GÖRE SON OLARAKTA ÜZERİNE CEVİZ DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIGI İLE SERVİS YAPIYORUZ YADA TAVAMIZI ALIYOZ ORTAYA EKMEGİMİZLE YİYİYORUZ: |
Cevap: Isfiri (mardin) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsfiri bir başka deyişle pekmezli omlet Memleketimin bir tatlısı,kimi zaman kahvaltımızda yer edinir. Paylaşım için teşekkürler. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk