![]() |
Helhel (mardin) MALZEMELER: 1 çay bardağı pekmez 4 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sadeyağ 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı su HAZIRLANIŞI: Su, pekmez ve un iyice karıştırılır. Topaklanmamasına dikkat edilir. Elde edilen karışım kısık ateşte pişirilir. Boza kıvamına gelip kaynayınca,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar içine kırılır ve tekrar yavaş ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar da pişince kapatılır. Sıcak servis yapılır. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:11. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk