![]() |
Kışke (mardin) MALZEME: 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kol, 1,5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 su bardağı buğday, 5 çorba kaşığı katıyağ, su, biber, tuz. Etle beraber, akşamdan ıslatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve buğdayı, arasıra köpüğünü alarak kaynatın. Et ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dağılınca eti kemiklerinden ayırıp, didikleyin. Etin suyuna didiklenmiş etleri ve tuzunu katıp kaynatın. Suyunu çekerse sıcak su ekleyin. Servis yaparken üzerine kızgın yağ gezdirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk