![]() |
Tatar (tarsus mersin) Hamur malzemesi: 250 gr un 1 çay kaşığı tuz yeteri kadar su Et malzemesi 150 gr et 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Malzemeleri karıştırıp hamur yapın. Hamuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalara ayırarak oklavayla açın 2x2 cm. şeklinde kesin. Kesilen hamurun içine hazırlanan et karışımını koyu üçgen şeklinde kapatın. Kaynar suyun içinde haşlanmış katılır. Yapılan mantı içine karıştırılıp kaynaması beklenir. Kaynadıktan sonra 3-5 dakika daha pişirilir. En son içine bir yemek kaşığı kuru nane eklenir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk