![]() |
Mersin sıkması (mersin) 4 su bardağı un 1,5 tatlı kaşığı tuz Yeteri kadar su İçi İçin: 1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı tuz 5-10 dal maydanoz Tereyağı Hamur malzemesiyle ele yapışmayan bir hamur yapılır. 25-30 dakika dinlenmeye bırakılır. Bu arada iç malzemesi hazırlanabilir. Soğan yağda pembeleştirilir. Üzerine haşlanmış ve doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılır. En son tuz ve kıyılmış maydanoz katılır, ateşten alınır. H-----n[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar parçalar alınır teflon tavanın çapında açılır. Yağsız tavada iki yüzü lavaş gibi pişirilir. Sıcakken yüzeyine margarin sürülür. Yeteri kadar iç konur, rulo yapılır. En son iki elle sıktırılır ve servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk