![]() |
Saçta tantuni (mersin) 500 gram orta yağlı kıyma 3 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 tane yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz Biber Arzuya göre kekik 1 demet maydanoz Limon suyu Yarım bardak ayçiçek yağı Hamurun Malzemesi: 1 kilo un Yarım bayat ekmek Tuz, su 4 adet iri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kıymayı tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve üstüne 1,5 su bardağı su[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Haşlayın ve arada bir karıştırın. Soğanları ince ince doğrayın ve kıymaya katıp beraber karıştırarak pişirin. Sıvı yağı, yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, tuzu, baharatları da ilave edin ve karıştırın. Ocak üstü sacın içine döküp az daha kavurun ve sacın ortasını açın. Sacın ortası boş ve boş olan saca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ufak ufak doğrayın ve tuzunu da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bir kapak kapatın ve az pişirip söndürün. Diğer tarafta hamuru yoğurun (yumuşak olsun.) Ufak ufak yufkalar yapın. Teflon tavada yufkaları iki taraflı pişirin ve her bir yufkayı alıp sacdaki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ve azda kıymadan içine koyup dürüm yapın. Soğanları da piyaz yapıp dürümün içine sararak ayranla beraber servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk