![]() |
Marmaris pilavı (muğla) Pilav; 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı tereyağı Sos; 1 rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 sap[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2–3 çorba kaşığı salça HAZIRLANIŞI: 1.Pirinç yarım saat kadar tuzlu suda bekletilir. Sonra güzelce yıkanır ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ile tereyağı birlikte kaynatılır. 2.Su kaynayınca tuz ilave edilir ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri içine koyup önce harlı sonra kısık ateşte pilav göz göz olana dek pişirilir. Sonra ateşten alıp demlenmeye bırakılır. 3.Bir tavaya zeytinyağını koyup, kızdırın ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ilave edin. Pembeleşince[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sapı ilave edilir. 4. Salçayı da ekledikten sonra kavurun ve çok katı olursa içine biraz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ilave edilir. Tuz ve karabiberi arzuya göre ilave edip, bu sos pilav ile karıştırılır. Servis tabağına koyarak ikram edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk