![]() |
çökertme (bodrum muğla) 200 gr Julyen (uzun uzun) kesilmiş bonfile 1 adet büyük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (kibrit çöpü kalınlığında kesilmiş) kızartmak için ayçiçek yağı 1–2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı çırpılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Et marinesi için: 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tutam kekik 1 tutam nane 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 tutam pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. HAZIRLANIŞI: 1.Etler 1–2 saat kadar belirtilen malzeme ile marine edilir. 2.Patatesler kızgın yağda kızartılıp süzüldükten sonra tabağa alınır. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la çırpılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülür. 3.Etler yağda kızartıldıktan sonra yoğurdun üzerine konulup servis yapılır. Not: Etler istenirse tereyağında da kızartılabilir. İstenirse yemeğin üstüne salça kızdırılıp dökülebilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk