![]() |
Muğla tarhanası 2-3 adet kurutulmuş kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gr. kemikli et 3 bardak tarhana 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6-7 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/4 margarin Tuz 2-3 tane[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Tarhanayı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri soğuk suda ıslatarak bekletin.Tüm malzemeleri bir tencerenin içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Tarhana,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kemikli eti veya kavurmayı bir tencerenin içinde iyice pişirin. Arzuya göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi veya salça ekleyebilirsiniz. Börülceler iyice pişince dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları da içine ekleyin. Bir taşım daha kaynatın. Tencereyi ateşten indirdikten sonra üstüne yağda kızdınlmış kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosunu gezdirerek sıcak olarak servis yapın. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk