![]() |
Kapadokya köftesi (nevşehir) 250 gr. kıyma 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı un 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı Kızartmak için sıvıyağ Tuz Karabiber PÜRESİ: 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı lor Karabiber Tuz Derin bir kaba kıyma,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un, tuz, karabiber,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler yaparak tabağa dizin. Buzdolabında 2 saat bekletin. Diğer bir tencerede[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri haşlayın ve ezin. İçine tereyağı, lor,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Ateşte birkaç kez çevirin. Püreyi servis tabağına alın. Köfteleri una bulayın ve kızgın yağda kızartıp püresinin üzerine dizin. Üzerine kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpin ve servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk