Göğ domates musakkası (niğde) Malzemeler: 8-10 adet gök[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (yeşil) 2-3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı et 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 fincan bulgur 2 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz karabiber kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzeri için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı et suyu Hazırlanışı: Soğanı ince doğrayın. Tereyağında sarartın. Kuşbaşı etleri 15-20 dakika haşlayın. Haşlanan etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edin. Kabuğu çıkarıp kuşbaşı doğranmış kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Tepelerini alıp dörde bölünmüş yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koyup karıştırın. Etin suyunda 2 su bardağı et suyu ilave edin. Kaynamaya bırakın. Domatesler yumuşamaya başlayınca bulgur, tuz, karabiber ve pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bulgurlar pişince ateşten alın. Servis yapılacakken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine döküp servise sunun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net