![]() |
Karalahana (ordu) 2 demet karalahana 100 gr kıyma 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 2 çorba kaşığı sıvı yağ 3 orta boy kıyılmış kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karabiber Tuz 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lahanaların sapları ayrı, yaprakları ayrı olarak ince ince kıyılır. Kaynayan suda önce saplar beş dakika, sonra yapraklar da eklenerek bir dakika daha haşlanır. Kaynayan suyu süzülür. Kenarda yağ ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pembeleştirilip kıyma, salça ve baharatlar kavrulur. Süzülen lahanalar eklenerek iyice harmanlanır. Üzerine çıkacak kadar kaynar su koyulur, üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilip kısık ateşte pişmeye bırakılır. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk