![]() |
Bordure de riz 1/2 l.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 gr. jelatin 65 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 paket vanilya 100 gr. şeker 250 gr. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pirinci vanilyalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içinde bir saat kaynatınız. Yıkanmış ve durulanmış jelatinleri şekeri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e ilâve ediniz. Ateşten alınız, soğumaya bırakınız ara sıra karıştırınız. Koyulaşmaya başlarken yuvarlak, ortası boş bir kalıba dökülür, ortasına taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk