![]() |
Fasulye turşusu kavurması (ordu) Malzemesi: 1 tabak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu 2 orta büyüklükte kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağ Yapılışı: İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre kavrulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk