![]() |
Kabak muhallebisi (ordu) Malzemeler: 1/2 kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeterince tuz Yapılışı: Bal kabağı veya kara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıkanıp kabukları soyulur. İnce ince doğranıp kendi suyu ile ateşe konulur. Biraz tuz atılır. Tahta kaşıkla ezilerek karıştırılır. Sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülür. Devamlı karıştırılarak kaynatılır. Koyulaşınca arzuya göre şeker ilave edilerek ateşten alınır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk