![]() |
Hoşkıran kavurması (ordu) Malzemesi: 2 bağ hoşkıran 4 baş orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı tereyağı su tuz Yapılışı: Hoşgıran ayıklanıp yıkanır. Kaynayan suyun içine atılarak haşlanır. Süzülerek doğranır. İyice doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. İçine sıkılmış ve süzülmüş hoşgıran konularak sık sık karıştırılır.Pişince sıcak sıcak servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk