![]() |
Kabak çorbası (ordu) Malzemesi: Yarım kilo kış kabağı (Çil kabağı) 250 gr.beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kaşık tereyağı 1 kaşık tuz salça maydanoz. Yapılışı: Kabağı dış kabukları soyularak kare şeklinde doğranır.Bir tencerede yağ eritilir. Salça ilave edilir. Daha sonra hazırlanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile önceden haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tencereye konularak karıştırılır. Birlikte kavrulur . Belli bir miktar su katılır ve kaynatılır. Pişmesine yakın tuz ilave edilir. Piştikten sonra üzerine maydanoz doğranır, ateşten alınarak sıcak servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk