![]() |
Tırşık (osmaniye) 1 kg Tırşik yaprağı 1 kase[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile dövme 1 çorba kaşığı tuz 4 yemek kaşığı un Yeterince su Tırşik yaprağı ince ince doğranır. Doğranan tırşik yaprağı iyice yıkanır. Bir kase[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çırpılır,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve dövme ile yıkanır. Su ısıtıldığında bunlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anın içine konur, tuz ilave edilir. İyice karıştırılır üzerine un eklenir. Bu yaptığımız yemek pişirilmeden önce bir gün bekletilir. Sonra yemek ocağa konularak iyice kaynatılır. Bunu piştiğini anlayınca yemek ocaktan indirilir ve tabaklara servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk