![]() |
Ezme fasulye (sakarya) MALZEMELER 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 su bardağı sıcak su 1 orta boy kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası Yeteri kadar tuz 4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet kırmızı acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı kişniş 1/2 tatlı kaşığı karabiber 1/2 tatlı kaşığı kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAPILIŞI: Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sini yıkayıp, bir gece suda bekletin, haşlayın ve süzün ince kıydığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı sıvıyağda kavurun içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salça sı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu karışımı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu karışıma tuz, dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve 6 su bardağı sıcak su ilave edin. Az gelirse bir miktar daha sıcak su ilave edebilirsiniz Fasulyeleri kaynarken tahta kaşıkla ezerek püre haline getirin İçine bir adet acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atın. Ateşten indirileceğine yakın çekilmiş kişniş ve karabirberi atın Üzerine toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilmiş kızgın yağ gezdirin. Ezme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]niz servise hazırdır |
Cevap: Ezme fasulye (sakarya) Domates ve biber salçası konmaz ki sadece pırpılcıka konur abıstayla bi güzel yenir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk