![]() |
Pazı tavası (sakarya - hemşin kültürü) Pazı 4 Bağ Soğan 3 Orta Boy Sarımsak 5-6 Diş Tereyağı/Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Tavaya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar halka halka doğranır ve tereyağında kavrulur. Haşlanıp süzülen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sıkılarak yağda kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edilir. Ezilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz konup 10-15 dakika kavrulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk